Hvad er meditation?

Meditation er at stilne sindet, slippe tankernes og følelsernes magt over os. At lade tanker og følelser passere som skyer på himlen, og få kontakt den bagved liggende blå himmel – det bagved liggende ocean af energi.
Meditation er at stilne sindet, eller faktisk er det den anden vej omkring, nemlig at skrue op for stilheden, som vi alle bærer med os. At komme i værens tilstand. Altså at være.

..

Sand meditation er at være.
Vi slipper kontrollen, for – og bedømmelsen, og acceptere alt som det er.
Kort og godt.

Og det findes der oceaner af teknikker til.

..

Hvorfor meditation
Effekten af meditation er indre ro og harmoni.
Meditation forbedrer koncentrationen, giver dig egen bevidsthed og øger din selverkendelse. Så i relation til nutidens temaer, giver meditation dig mulighed for at være fuldt til stede i nuet, og dermed udnytte hvert et øjeblik optimalt.

.

Den mærkbare forskel ved at praktisere daglig meditation er bedre fysisk og mental trivsel, indre ro, fred samt kontinuerlig udvikling som sker i afbalanceret harmoni og flow.

.

Meditation kan bruges overfor konkrete problemer som fx. søvnløshed, angst- og panikanfald, præstations angst, lavt selvværd, stress, depression – og helt generelt psykoterapeutisk for mennesker der ønsker at arbejde med sig selv, og komme i dybden. Og selvfølgelig for alle som ønsker at lære sig selv at kende, og rumme sig selv.

.

Du kan bruge meditation i konkrete situationer når du fx ønsker

.

  • at være visionær / kreativ / finde nye veje
  • at komme til sagens kerne i en problemstilling
  • fredelig konfliktløsning
  • dit højere selvs input i beslutningstagen
    ..

Her finder du information om, hvordan du får gang i en meditations praksis

..

Her finder du et eksempel på en meditation for begyndere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *