Storhed

Forårets storhed 

– din, min, vores storhed  

..
Jeg elsker foråret!
Jeg elsker at se det blomstertæppe der møder mig, når jeg komme hjem og går op langs huset. Et tæppe af erantis, vintergæk, krokus – og alt muligt andet som endnu kun er spirende grønt. Men snart blander det sig i blomstertæppet med sine sine smukke farver og blomster.
Det er som om det byder mig velkommen. Velkommen hjem. Husker mig på min egen blomst. Mine egne farver. Min egen blomstring og frodighed. Og jeg er dybt taknemmelig, hver gang det går op for mig, at vi har sådan en velkomst dialog – mig og så min forhaves blomster 🙂
..
Og det minder mig om, at jeg – og vi alle – skal huske vores skønhed og storhed. Vi skal huske hinandens skønhed og storhed. Vi har uanede ressourcer og kvaliteter til rådighed, det er bare så let at falde i den grøft, hvor vi vælger at se på alt det vi ikke kan, alt det vi ikke har – eller alt det andre ikke kan, eller gør forkert.
Men rent faktisk har vi alt hvad vi har brug for, om ikke hos os selv – så hos hinanden. Vi skal bare huske det. Og huske at bruge det. Og huske at se det i hinanden.
..
Foråret er den tid hvor alting skyder, vækster og blomstrer. Efter at have været i hi i vintermånederne.
Blomsterne er med til at minde mig om, at der kommer kun det op af jorden som vi sår / planter. Nåååeeee ja, og måske lidt andet, hvis der nu i forvejen er sat græs, mælkebøtter etc. til at spire 🙂
Parallellen til det virkelige liv er så slående. Vi kan kun høste det vi har sået. Så når vi høster noget vi ikke bryder os om, er det bare med at få plantet nogle frø til det vi gerne vil have.
Og ja selvfølgelig skal vi huske, at de der havde haven før os, jo også kan have sået noget som vi nødvendigvis ikke bryder os om, og som vi må luge ud i. Måske mere end én gang, inden der er helt nok plads til vores eget.
..
Jeg fik selv, her i slutningen af februar måned, som konsekvens af et par dages indadvendthed med meditation, yoga og nulren med min Misse Marie, en dag hvor det væltede ned med inspiration. Når disse dage kommer, er det bare med at spidse blyanten, for det er intenst og det er med at få griflet ned når inspirationen er der. Det vælter ned i en lind strøm. Og jeg oplever det som en kobling mellem en åbenbaring og en proces, hvor mange af de ting jeg har arbejde med i årenes løb, pludselig kobler sig på nye måder, konstituere sig, og danner ny form. Spændende. Denne gang kom der et nyt koncept igennem tragten “7 enkle skridt”, og det glæder jeg mig til at arbejde videre med. Men det skal du nok høre mere om, i næste nyhedsmail.
..
Jeg håber du nyder forårets komme
– og din egen og andres storhed og skønhed!
..
I anledningen af foråret, har jeg et super godt tilbud til dig
– se mere neden for
..
De kærligste hilsner
Rikke
..

Forresten ……
Jeg har igen i år fået lavet en bord kalender, med citater fra hjertet og billeder fra mine rejser ud i verden fx Peru, Tibet, Nepal, Inden …….
Har du endnu ikke fået en kalender, så kom forbi og hent en.
Giv mig evt. et praj i forvejen, så lægger jeg den til dig i forhallen – så du er sikker på, at få den, i tilfælde af at jeg er optaget.

..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *