Når vi løfter i flok

Ja, hvad er det egentligt der sker når vi går sammen i flok, og enten forløser det der binder os, eller skaber det vi hver især ønsker at skabe?
..
Det håndgribelige er, at vi inspirerer hinanden. Vi deler vores idéer, vores kreativitet, vores erfaringer – og på den måde, løfter vi hinanden.
I det mere uhåndgribelige, så sker der også noget på energiplan.
Forløser vi i flok – ja, så giver det på energiplan en forløsning til alle i flokken. Og på samme vis får vi også del i energien bag succes’en, når denne bliver delt.
..
Loven om tiltrækning virker jo til stadighed ……. Vi spejler os helt automatisk i hinanden, hvilket bl.a hjernens spejlneuroner står for. Den gode nyhed er, at den kan ikke kende forskel på, om det er din eller min succes! Så når du har drømme du ønsker at manifestere, så vær sammen med, lad dig inspirere af mennesker der allerede har opnået det du ønsker, og du optager energien helt automatisk. Det du har fokus på, får du mere af! Og det er jo bare med at bruge de naturlove som nu engang styrer på en snu måde 😉
..
Den 7. august starter jeg et netværk, hvor intentionen netop er at løfte og berige hinanden. Vi bruger frustationerne/de områder vi er udfordret på, til at vende fokus mod det vi gerne vil. Vi deler vores succes’er, hvordan vi har nået dem. Vi inspirerer hinanden. Vi løfter i flok. Alt sammen på kreativ og uhøjtidelig maner.
Du finder meget mere om netværket her. Netværket vi skaber sammen.
Jeg glæder mig allerede!
..
Ha’ en fantastisk juli måned,
De kærligste hilsner
Rikke 

..
Og forresten ……..  jeg er at finde på en messe stand på havnen i Haderslev, i dagene 16., 17. og 18. juli, når TV2 har flyttet deres Tour de France studie på havnen.
Der bliver mulighed for at vinde et gavekort på 500,- til individuelle behandlinger. Så kik ind, måske er du den heldige ……..
..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *