Hjælp til stress og vinterdepression – gennem homøopati

Fri for vinterdepression og stress
– det er muligt!
.

Er du klar til at gøre en indsats for at slippe for stress?
– og sikre, at du ikke rammes af vinterdepression i år?
.

Du skal selvfølgelig tage dig af det, der stresser eller det der gør, at livet ikke syntes helt så spændende som når det er forår og sommer.
Det gælder også din kost. Spiser du mad, din krop ikke rigtigt har brug for eller kan fordøje, så stresser du din krop. Og du skal have olier, så din krop har næring – specielt til opbygning af de skader der sker i din hjerne, når du stresser.
.

Men du kan også hjælpe din stress og forebygge vinterdepression med homøopati.
.
Homøopati er i korte træk lægemidler der er udvundet fra plante-, mineral – og dyreriget, og som når deres særlige virkning efter potensering ved gentagne fortyndinder og rytmiske opblandinger.
Homøopati regulerer de steder i mennesket, hvor der er en ubalance, og derved styrker de menneskets evne til selvhelbredelse.
Homøopati har generelt ikke bivirkninger som konventionel medicin har, fordi den er så stærkt fortyndet. Homøopati er mild og dybtvirkende, og derfor også velegnet til børn.
Dog kan der opstå førstegangsforværring, som blot er et tegn på, at midlet virker.
Det unikke ved homøopatiske lægemidler er, at den ikke blot virker ind i droppen, men også i de sjælelige og åndelige områder, hvor langt de fleste sygdomme har deres udspring.
.
Man kan sige, at homøopati går ind og arbejder med programmet bag en ubalance eller sygdom – hvor kosttilskud, olier, kost mv arbejder med vores byggesten.
Mange har ikke oplevet tilstrækkelig effekt ved ændret kost, motion og kosttilskud – med god grund, hvis programmet bag, ikke justeres.
.

Gå efter midler der virker afslappende på både  muskler og psyke.

De findes bl.a. indenfor cellesaltene, hvor et af midlerne er kendt som “lysmetallet”.
Det indgår som en central del i planters klorofyl, hvor fotosyntesen finder sted, og derved hjælper planten til at bruge sollyset som brændstof, når den skal vokse sig større. Også hos mennesket forbedrer det evnen til at optage og bruge sollyset i energiomsætningen. Hvilket bl.a er derfor at det bl.a. virker godt mod vinterdepressioner, hvor der optræder udpræget træthed.
.
Den afslappende virkning gør endvidere det pågældende cellesalt ideel til stress, spændingshovedpine, kramper – både i muskler, galde og hjerte.
Og så virker det også ind på irritation, vrede og dårligt humør.

 

Jf dansk lovgivning må der ikke vejledes om homøopatiske midlers virksning, med mindre du decideret opsøger homøopatisk vejledning.
Den kan du købe her 
.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *