Om Healing

Om Healing

En healing er en session, hvor jeg stiller mig til rådighed som kanal for lige præcis de energier du har brug for, lige nu og her.

Healing er en utrolig omsorgsfuld og dybdegående behandlingsform, som tager udgangspunkt i din essens, som er betingelsesløs kærlighed.

Jeg forbinder dig med din sjæl og din allerhøjeste frekvens. En healing opleves af de fleste, som værende afslappende, livgivende og meget fredfyldt.


Om healing
Hvordan virker healing?
Det der sker under en healing er, at dit energi system bliver renset, afbalanceret, healet og revitaliseret.
Du finder tilbage til din essens, din oprindelige tilstand.

I healing arbejder jeg med både din fysiske krop, dit æteriske legeme, dit astrale legeme, dit mentale legeme samt dit kausale legeme.

Healing kan benyttes både som ren wellness, for at få ro i sindet – og deraf afsmittende virkning i kroppen, ved fysiske gener, eller målbevidst i arbejdet med dig selv og din udvikling.

Healing har bl..a vist sig effektiv over for kroniske smerter ved f.eks. spændingshovedpine, migræne, stress, spændinger som følge af diskus prolaps, rehabilitering efter operation, ved voldsomme skader og ulykker – og ikke mindst PTSD.

Arbejder du i dybden med dig selv, er healing en nødvendighed.

Her kan du købe din healing


Endnu mere om healing
Hvordan foregår en healing?

Healingen kan gives både som en selvstændig session og i kombination med massage, terapi og regression.

En behandling indledes med en ultra kort samtale, afhængig af dit formål med healingen. Og afhængig af hvor lang en session du køber.

Healingen foregår fuldt påklædt på en briks, hvor du dækkes tæpper.

Jeg berører din krop på bestemte aktiveringspunkter, arbejder direkte på dine chakraer (energicentre)  – både gennem berøring og ikke-berøring.

Efter healingen får du lov at ligge nogle minutter, inden vi tager en kort snak om hvordan du har det, og hvordan du oplevede healingen – ofte vil der være simple energiøvelser, som du får med hjem, så du selv kan arbejde videre med at få din krop og sind til at fungere bedst muligt.

En session på 45 minuters healing er ideel som som “in between” mellem sessions.


Healing i forbindelse med din spirituelle udvikling
Hvis du vælger at arbejde med healing i forbindelse med din spirituelle udvikling, anbefaler jeg at du indgår i et forløb – så du kontinuerligt får hjælp til at se hvor du skal tage fat, når du ønsker at udvikle dit potentiale, arbejde intensivt med din egen udvikling og opnå dybdegående transformation. Vi arbejder med din energi, og healingen er med til at løfte dig, lindre og forløse – samt at optimere dine egene ressourcer, så du selv kan arbejde videre.

Du genskaber den essentielle kontakt til din indre kerne af væren og bevidsthed.

Dit potentiale finder du ofte ved at opdage, at du som menneske har en åndelig forbindelse i dit liv – som du kan udvikle og bruge aktivt.

Spirituel udvikling findes i mange forskellige aspekter i de forskellige religioner. Det fælles er, at man tager udgangspunkt i, at iboende i os alle har vi en “kim”, en “flamme” eller et spirituelt “hjerte” hvori alle vores guddommelige kvaliteter findes. Det er dette vi alle længes efter – og finder roen og freden i, når vi finder det.

At arbejde med forløb med din egen udvikling som spirituelt væsen, er at lære dig selv at kende, få indsigt i og erkende dig selv – og lære at være i balance med dig selv og livet.

Alt hvad vi søger i den ydre verden, kan vi altså finde i os selv.

Ønsker du et dybere udviklings- og transformations arbejde, anbefales at du fra starten vælger et af de længere varende forløb.
..
Det kan efterfølgende tilkøbe yderligere behandlinger, alt efter behov.
..

JA tak - det vil jeg gerne

Fjernhealing

Healingen kan også ske som fjernhealing.

Fjernhealing forudsætter indledende kontakt, enten via telefon, mail eller konsultation.

 

 

Jeg har arbejdet som healer siden 2003. Jeg er fri for retninger og systemer. Jeg arbejde med den energi som du oprindeligt udspringer fra.

Ring +45 4058 7207

– eller skriv Rikke@Humantium.dk for nærmere aftale

Kontakt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *