Homøopati i forbindelse med behandling / sessions

Homøopati

Du ved det sikkert ……..
Hos Humantium går homøopati og behandlinger / sessions ofte hånd i hånd.
Det gør de, fordi jeg med årene har erfareret, at det er en super god kombination, der giver varige resultater.
I behandlinger / sessions arbejder vi dels med din fysiske krop og din bevidsthed / din tankvirksomhed og følelser. I sidste ende dine celler og din energetiske frekvens.
Homøopatien arbejder direkte ind på celleniveau – lidt ligesom en fjernhealing gør, ligger den et lag af information, som dine celler spejler sig i. Og dermed tager til sig. Man kan altså sige, at homøopati er informations medicin. Information til dine celler.
Det kunne være en cellesalt, der fortæller f.eks. dine jernprocesser hvordan jernprocesser fungerer optimalt. Derved suppleres dine celler med den information, og retter stille og roligt op på ”misforståelser” / ubalancer, i dette tilfælde, i kroppens evne til at optage, omsætte og udskille den jern du får igennem maden.
Jeg er selv begejstret ved tanken om, hvordan det fungerer J og har set utallige eksempler på, hvor hurtigt midler kan virke.
Om end der i andre tilfælde, skal længerevarende forløb til.

Lidt grundlæggende viden om Homøopati
Her får du lidt faglig viden om homøopati.
Udgangspunktet for homøopatiske lægemidler er stoffer udvundet fra plante-, mineral – og dyreriget. De opnår deres særlige virkning efter potensering ved gentagne fortyndninger og rytmiske opblandinger.

Homøopati er helhedsbehandling.
Man behandler sygsommens årsag (ikke symptomer).
Man behandler patienten (ikke sygdommen).

Homøopati er en sikker og skånsom metode til helbredelse, som baserer sig på forstillingen om, at alt der har evne til at skade kroppen, også har evne til at helbrede den.
Med lige helbreder man lige.

Homøopatiske lægemidler produceres med ganske små mangler af stof, kaldet urtinkturen, som opblandes med bærestoffet, vand. Via disse udtræk og rytmiske bevægeler i vand, fortyndes stofferne.
Og gennem denne potensering frigives stoffets energi, eller informationerne som stoffet bærer, ud i vandet. Vandet er nu tilført ny information. Og dette informationsmateriale kan forstærkes gennem yderligere potensering. Jo højere potensering, desto højere energiniveau.

Og herved frembringes de stærkt virkende lægemidler, fri for bivirkninger.

Homøopati er effektivt, fordi vand er i stand til at udtrække og oplagre energi, som har en målelig effekt på levende organismer. Homøopati virker direkte ind på energifrekvenserne i kroppen.

Ordet homøopati stammer fra det græske ord Homoios, der betyder lignende og pathos, der betyder lidelse – altså “lignende lidelse”.
De stærkt fortyndede opløsninger man arbejder med indenfor homøopatien er typisk fra 1/10.000 til 1/1.000.000 eller endnu højere.
Og jf. “lignende helbreder lignende”, kan små doser af et stof kurere samme symptomer, som stoffet i store doser frembringer.

Kilde:
Lægemiddelbogen, Homøopatiske lægemidler fra foreningen Alma.
og www.allergica.dk

 

Vil du vide meget mere om homøopati, kan jeg anbefale dig dette link
https://www.alma-info.com/sites/default/files/uploads/Artikler/Hom%C3%B8opatiske%20Antroposofiske%20L%C3%A6gemidler.pdf

Og her, finder du lidt om hvorfor homøopati virker.
https://holistica-medica.dk/homoeopatisk-forskning/ny-forskning-afsloerer-hemmeligheden-bag-homoeopati/

 

Lovgivningen i Danmark omkring homøopati er sådan, at jeg som behandler gerne må
anbefale dig behandling med specifikke homøopatiske midler – i min klinik. Altså når du kommer, og søger min vejledning.

Jeg må også gerne besvare konkrete spørgsmål om symptomer og sygdomme, på mine kunders eget initiativ.

Men jeg må ikke reklamere for specifikke produkter til bestemte symptomer
eller sygdomme. Derfor får du, som du måske har bemærket i både min shop og mine nyhedsbreve, ikke konkret information om produkterne.

Men du er altid velkommen til at ringe eller skrive for enkle og konkrete spørgsmål.
Og du er altid velkommen til at bestille en tid til en homøopatisk vejledning, hvor jeg gennemgår dig / din sygdoms / skavanks historik – og finder midler og dosering til dig.

Du kan bestille en homøopatisk vejledning lige her

Du kan købe homøopati mange steder i dag,
f.eks. kan du se forhandlerer af Allergicas produkter på Allergica.dk, og GateToGo.dk forhandler fx. Allergica og Homøotektes frekvensbehandlede væsker.

 

En tanke om “Homøopati i forbindelse med behandling / sessions

  1. Pingback: Forlænget leveringstid - sommerferie 2022 - GateToGo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *